/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Sîrbu nu exclude că ar putea rămâne fără imunitate parlamentară. Ce spune despre Candu

missing
09 martie 2020, ora 18:20

Deputatului grupului parlamentar „Pro Moldova” Sergiu Sîrbu nu exclude că procurorul general Alexandru Stoianoglo ar putea veni în Legislativ pentru a-i cere ridicarea imunității parlamentare.   

Sergiu Sîrbu a menționat că ia în calcul un astfel de scenariu, deoarece ar fi auzit despre astfel de zvonuri. Mai mult, alesul poporului a precizat că este ținta intimidărilor, presiunilor și că e gata de orice.

„Doar că eu am o rugăminte la domnul procuror. Dacă vine, să mai rabde o zi. Sunt plecat și voi reveni abia miercuri”, a declarat deputatul pentru TV8.

De asemenea, Sergiu Sîrbu a precizat că pericolul l-ar paște inclusiv pe Andrian Candu. Liderul grupului „Pro Moldova” nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Cel care primul a anunțat public că procurorul general ar putea veni în Legislativ pentru a cere ridicarea imunității unor deputați este vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram