/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Vicepreședintele Parlamentului: S-a zvonit că procurorul general ar putea cere mâine ridicarea imunității unor deputați

missing
09 martie 2020, ora 12:15

S-a zvonit intens că la ședința de mâine a Parlamentului ar putea veni procurorul general, Alexandr Stoianoglo, pentru a cere ridicarea imunității unor deputați. Despre aceasta a declarat astăzi vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari în cadrul unei conferințe de presă.

„Sunt mai mulți deputați care merită acest lucru, din punctul meu de vedere. Nume nu am auzit, nu comunic cu Procuratura. Dar sunt dosare precum: furtul miliardului, coruperea deputaților, „Casa Presei”.

Calculele mele arată că la minimum trei foști deputați democrați merită să fie ridicată imunitatea”, a declarat Alexandru Slusari.

Contactați telefonic, reprezentanții Procuraturii au spus că: „atunci când va avea ceva de comunicat, Procuratura Generală o va face de sine stătător”.

Menționăm că, printre cei șase deputați care au părăsit Partidul Democrat și au format grupul parlamentar „Pro-Moldova” se numără: Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram