/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri cu drone în mai multe regiuni, inclusiv Kiev. Avertismentul Estoniei

/DOC/ Ministerul Educației a emis ordinul! Vor fi închise nu doar școlile și grădinițele, dar și colegiile și universitățile

missing
10 martie 2020, ora 19:27

Ministrul Educației Culturii și Cercetării (MECC), Corneliu Popovici, a emis ordinul prin care se sistează temporar activitatea tuturor instituțiilor de învățământ de mâine, 11 martie, până pe 23 martie.

Deși acum câteva ore autoritățile ne anunțau că ar putea fi închise doar școlile și grădinițele, ordinul ministrului Educației prevede că se sistează activitatea tuturor instituțiilor de învățământ, publice și private, inclusiv instituții de învățământ tehnic și superior.

DOC: Ministerul Sănătății

Amintim că azi au fost confirmate alte două cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus COVID – 19. Pacienții sunt doi adulți, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 60 de ani, care au revenit recent din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram