/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Au fost anulate zborurile din Republica Moldova spre Italia și viceversa. Când intră în vigoare interdicția

missing
10 martie 2020, ora 19:49

Autoritățile au dispus anularea zborurilor din Republica Moldova spre Italia și viceversa și din cauza riscului de răspândire a noului tip de coronavirus, anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu. 

„Suntem în situația să adoptăm unele măsuri extraordinare, pentru a proteja cetățenii de acest pericol. A trebuit să luăm decizia grea de a anula zborurile spre Chișinău din Italia și din țările afectate de virus. A trebuit să anunțăm vacanță. A trebuit să anulăm spectacole, concerte sau întruniri”, a comentat Ion Chicu.

Purtătoarea de cuvânt a companiei aeriene „Air Moldova”, Iana Zidu, a declarat pentru tv8.md că prevederile vor intra în vigoare de pe data de 12 martie până pe 31 martie, cu posibilitatea de a fi extinse interdicțiile, în funcție de evoluția situației privind răspândirea infecțiilor cu noul tip de coronavirus.

Amintim că azi au fost confirmate alte două cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus COVID – 19. Pacienții sunt doi adulți, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 60 de ani, care au revenit recent din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram