/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea. Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Toate manifestațiile din țară vor fi anulate din cazua coronovirusului

missing
10 martie 2020, ora 09:24

Toate manifestațiile în masă vor fi anulate în legătură cu prevenirea răspândirii coronovirusului în Republica Moldova. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Punctului Focar. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu în cadrul unui briefing de presă. 

„Noi venim cu recomandări de a fi sistate toate activitățile în masă. Printre acestea se numără: festivalul „Mărțișor” și expoziția „Moldexpo”. Există deja și decizii aprobate în acest sens”, a declarat minsitra.

De asemenea, este vorba de competițiile sportive și activitățile culturale care sunt desfășurate în cadrul teatrelor și muzeelor.

„Sunt niște măsuri de prevenire recomandate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Nu trebuie să ajungem la escaladarea situației precum s-a întâmplat în Italia.
Trebuie să mergem la niște măsuri mai drastice”, a spus ministra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram