/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Candu anunță nume noi! Cine ar putea ocupa fotolii în Guvernul Chicu

missing
11 martie 2020, ora 22:57

O coaliție dintre PSRM și PD ar putea fi oficializată chiar săptămâna viitoare, crede fostul democrat Andrian Candu, liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”. Deputatul a anunțat candidaturile noi care se negociază în prezent pentru fotoliile din Guvern care le-ar putea reveni democraților.

„Vineri sau luni ar putea fi semnat acordul oficial dintre PDM și PSRM. Partidul Democrat vine la guvernare. Se discută la Externe Țulea (n.r. Oleg Țulea, fost deputat democrat și actualul ambasador al R. Moldova în Ungaria),  Răilean la Economie (n.r. Sergiu Răilean, fost director al Agenției Servicii Publice), Șarov sau Berezovschi la Educație (n.r. Igor Șarov, secretar de stat la Ministerul  Educației, Nelly Berezovschi, directoarea liceului “Mihai Viteazul) , Pânzari la Apărare (n.r. Alexandru Pânzari, fost șef al Inspectoratului General de Poliție)”, a spus Candu la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Și Agenția Servicii Publice în cel mai scurt timp ar putea avea un nou director. Se vehiculează candidatura unui oarecare Vâlcu, a spus Candu.

Iar vicepreședinta Parlamentului Monica Babuc ar putea deveni ambasadoarea R. Moldova în România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram