/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

39 de cazuri suspecte de coronavirus în această dimineață

missing
13 martie 2020, ora 09:26

În această dimineață sunt înregistrate 39 de cazuri suspecte de coronavirus. La Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”  sunt internați 27 de pacienți suspecți, iar 12 persoane sunt la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru Copii. Este vorba de zece copii și două mame. 

Ieri-seară au ajuns la Chișinău cele o mie de teste pentru coronavirus trimise de Organizația Mondială a Sănătății. Autoritățile au primit și câteva loturi de ajutor umanitar cu echipament medical de primă necesitate.

Ministra Sănătății a precizat că aseară a revenit un autocar cu 60 de pasageri din Italia, dar aceștia ar fi stat deja în carantină, fără a spune alte detalii. Tuturor li s-a recomandat să stea autoizolați la domiciliu.

Directorul Spitalului „Toma Ciorbă” a spus că starea celor cinci persoane care au testate pozitiv la coronavirus s-a îmbunătățit. Acestea au febră de 37,5 și tusă uscată și puțină depresie. Starea femeii care este internată la Spitalul Republican la fel s-a îmbunătățit.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram