/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Caz ieșit din comun la Chișinău! Doi bărbați au mințit că s-au întors din Italia și au cerut să li se facă teste la coronavirus

missing
13 martie 2020, ora 09:49

Un incident s-a produs noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, s-au prezentat la instituția medicală, au declarat că au revenit recent din Italia, se simt rău și vor să fie testați la coronavirus.

Dup ce au fost internați, consultați de personalul medical și au fost prelevate probele pentru testare, bărbații au spus că au făcut o glumă și au cerut să fie lăsați să plece din spital.

Directorul instituției medicale a declarat că cei doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, au agresat personalul medical, dar nu a precizat dacă a fost vorba despre o agresiune verbală sau fizică.

A fost nevoie și de intervenția Poliției pentru a-i liniști pe cei doi bărbați și a-i evacua din spital.

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu a îndemnat cetățenii să trateze cu seriozitate problema, să nu inducă în eroare personalul medical care și așa este suprasolicitat, pentru că s-a mărit fluxul de persoane suspecte la COVID-19. Aceasta a îndemnat la calm și responsabilitate și a cerut încă o dată tuturor persoanelor revenite din zone de risc să se autoizoleze la domiciliu și să anunțe autoritățile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram