/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Decizie de ultimă oră! Mai multe puncte de trecere a frontierei vor fi închise și cursele avia, sistate spre 13 state europene

missing
13 martie 2020, ora 15:45

Autoritățiile au emis Cod Roșu la nivel naţional referitor la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19, existând pericol confirmat de declanşare a urgenţei de sănătate publică.

În legătură cu acest avertisment, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Finanțelor au primit indicații să asigure sistarea activității unor puncte de trecere la granița cu România și Ucraina. Lista punctelor care vor fi închise va fi prezentată ulterior de Poliția de Frontieră.

Totodată,  Autoritatea Aeronautică Civilă urmează să asigure sistarea curselor aeriene regulate cu Spania și Franța, începând cu 15 martie, orele 00:00, iar în următoarea zi, pe 16 martie, orele 00:00, vor fi sistate și cursele regulate spre alte state europene: Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Romania. Anterior au fost sistate toate cursele avia cu Italia.

Decizia este valabilă până la 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram