/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

O femeie din Hâncești unde mâine au loc alegerile parlamentare noi, testă pozitiv cu coronavirus

14 martie 2020, ora 16:12

O femeie din satul Bălceana, Hâncești a fost ieri testată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a venit din Italia acum zece zile.

Primarul localității Iurie Pasat a spus pentru tv8.md că, pe 10 martie, aceasta s-a adresat la punctul medical din sat cu primele simptome de îmbolnăvire, iar la scurt timp aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”.

Primul test pe care l-a făcut femeia a arătat că nu este infectată cu coronavirus. Atunci medicii i-au spus că avea pneumonie. În cele din urmă, aceasta a revenit acasă.

Ieri, 13 martie, femeia fusese spitalizată din nou, iar ulterior s-a depistat că este infectată cu virusul COVID-19.

Ea a avut contact direct cu trei membri ai familiei, toți fiind spitalizați și supuși testului de coronavirus.

De menționat că satul Bălceana este una dintre localitățile raionului Hâncești, acolo unde duminica vor avea loc alegerile parlamentare noi.

În Republica Moldova rămân a fi confirmate opt cazuri de infectare cu coronavirus și 46 de cazuri suspecte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram