/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Prima pacientă din Moldova la care a fost confirmat coronavirusul, femeia de 48 de ani, rămâne a fi în stare critică

missing
16 martie 2020, ora 19:37

Prima pacientă din Republica Moldova la care a fost confirmată prezența coronavirusului de tip nou rămâne a fi în stare critică, susține ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

„Starea pacientei este critică și sperăm foarte mult ca într-adevăr să reușim să salvăm viața acestei persoane”, a spus ministra.

Pacienta are 48 de ani. Aceasta s-a întors acum aproximativ o săptămână din Milano, Italia, cu o cursă avia regulată. Femeia se simțea prost în timpul zborului și a fost preluată de o ambulanță direct de la Aeroportul din Chișinău.

Pacienta a fost dusă mai întâi la Spitalul „Toma Ciorbă”, apoi a fost transferată la Spitalul Republican unde se află și azi.

Zilele trecute, autoritățile ne spuneau că starea ei de sănătate înregistrează o dinamică pozitivă, totuși, aceasta rămâne a fi gravă.

În același timp, autoritățile anunță că azi a fost confirmat primul caz de vindecare de COVID-19 în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram