/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Astăzi vor fi organizate mai multe curse charter Chișinău-Moscova

missing
21 martie 2020, ora 12:47

Astăzi vor fi organizate mai multe curse charter Chișinău-Moscova (Sheremetyevo). Anunțul a fost făcut de către Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova. 

Reprezentanții ambasadei spun că biletele se vând de azi-dimineață, începând cu ora 09:00, la filiala companiei „Aeroflot”, la Aeroportul Internațional Chișinău. Zborurile vor fi efectuate azi-seară. Deocamdată nu sunt specificate orele exacte.

Cei de la ambasadă precizează că persoanele, care dețin bilete cu data plecării din perioada 16 – 31 martie, pot zbura gratuit. Vor fi acceptate doar biletele companiilor „Aeroflot” și „S7”.

Costul acestora este indicat pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău. Pentru mai multe detalii puteți contacta următorul număr de telefon: + 373-61-099-300.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram