/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/INFOGRAFIC/ Șapte pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Moldova, în stare gravă. La cei mai mulți dintre ei starea de sănătate e medie

22 martie 2020, ora 09:15

Șapte pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Moldova sunt în stare gravă. Un pacient dintre aceștia se află la Spitalul Republican, iar șase, la Spitalul „Toma Ciorbă”, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

La Spitalul „Toma Ciorbă” sunt internați în prezent 67 de pacienți testați pozitiv. Starea celor mai mulți dintre ei este medie (55 de pacienți), iar în cazul altor patru pacienți starea de sănătate este satisfăcătoare.

La Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din Chișinău sunt internați în prezent opt minori. Starea lor de sănătate este medie.

La Spitalul Republican sunt doi pacienți. Pe lângă pacientul aflat în stare gravă, despre care am menționat mai sus, este un al pacient, iar medicii spun că starea lui de sănătate este medie.

Amintim că de pe data de 7 martie și până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre acestea două persoane au fost deja tratate, iar alta a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram