/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Poliția a împărțit și ieri amenzi celor care nu au stat în carantină acasă, deși sunt obligați să o facă

missing
22 martie 2020, ora 14:42

Poliția a aplicat și ieri amenzi persoanelor care trebuie să stea acasă în carantină, dar nu respectă această prevedere, persoanelor care au avut un comportament agresiv în raport cu lucrătorii medicali sau care au declarat date false în fișele epidemiologice.

Potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, amenzi au primit 24 de persoane fizice, 19 persoane juridice și 23 de transportatori auto.

Recent, Parlamentul a aprobat modificări la câteva acte normative, pentru a permite oamenilor legii să-i sancționeze pe cei care nu respectă indicațiile autorităților în timpul stării de urgență, legată de pandemia de coronavirus.

Vezi și:

Oamenii legii au împărțit amenzi de circa 800 de mii de lei pentru nerespectarea regimului de carantină

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram