/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Încă un medic din Moldova, testat pozitiv la coronavirus

missing
23 martie 2020, ora 18:06

Încă un medic din Republica Moldova a fost infectat de coronavirus, a anunțat azi ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Demnitara susține că angajatul medical a contractat virusul, după ce a intrat în contact cu o persoană care a ascuns faptul că la rândul ei a contactat cu persoane revenite de peste hotare, din țări unde există focare de COVID-19.

„Cu regret, dat fiind faptul că a fost ascunsă informația cu privire la faptul că persoana a intrat în contact cu o altă persoană revenită dintr-o țară unde sunt înregistrate cazuri de COVID-19 mai avem caz în rândul personalului medical. De aceea fac încă o dată apel către populația Republicii Moldova de a fi responsabili nu doar față de sine și de cei apropiați, dar să manifeste stimă și responsabilitate față de personalul medical”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Acesta este al treilea caz despre care cunoaștem de infectare a medicilor cu COVID-19. Unul dintre cazuri a fost confirmat la o doctoriță de pe ambulanță, iar altul, la un medic de la Spitalul clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram