/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Copiii de grădiniță, elevii și studenții vor sta acasă cel puțin până la finele lunii martie. Ministerul Educației a prelungit vacanța forțată

24 martie 2020, ora 11:47

Copiii de grădiniță, elevii și studenții din Republica Moldova vor sta acasă cel puțin până la finele lunii martie. Ministerul Educației a emis un ordin de prelungire a vacanței forțate până pe 31 martie 2020.

Reprezentanții Ministerului Educației menționează însă despre posibilitatea ca elevii să prelungească studiile acasă, în regim online: „Cu acordul expres exprimat al beneficiarilor pentru componenta teoretică a programelor pot fi utilizate în această perioadă resurse pentru învățarea la distanță”, se menționează într-un comunicat de la minister.

Vacanța forțată a fost instituită pentru a fi prevenită răspândirea coronavirusului în Republica Moldova, acum aproximativ două săptămâni. Republica Moldova se află în stare de urgență până la mijlocul lunii mai, în legătură cu pandemia mondială de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram