/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Precizările autorităților: Administratorii benzinăriilor nu au dreptul să vândă cafea în această perioadă

missing
24 martie 2020, ora 07:58

Administratorii benzinăriilor din Republica Moldova nu au dreptul să vândă în această perioadă să vândă cafea sau să presteze alte servicii de alimentare publică, deși stațiile PECO în continuare activează, în comparație cu restaurantele și cafenelele. Precizarea a fost făcută de către premierul Ion Chicu, aseară, după ședința Comisiei pentru situații excepționale.

„Se interpretează eronat posibilitățile de activitate a stațiilor PECO. Marea majoritate dintre ele prestează și servicii de alimentare publică precum ar fi cafea sau nu mai știu ce este acolo. Este interzisă această activitate inclusiv și pentru stațiile PECO”, a spus premierul.

Din cauza riscului de răspândire a coronavirusului în Republica Moldova de aproape două săptămâni a fost sistată temporar activitatea restaurantelor, cafenelelor, a magazinelor și piețelor. Rămân să activeze în prezent farmaciile, stațiile PECO, magazinele alimentare, iar de ieri a fost reluată activitatea magazinelor care vând produse de igienă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram