/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cover deosebit pentru piesa nelansată a interpretului Edward Sanda. Cleopatra Stratan: „Izolat în dor”

missing
01 aprilie 2020, ora 15:48

Talentata interpretă Cleopatra Stratan nu își pierde timpul degeaba acasă, pe timp de pandemie. Artista a realizat un cover deosebit dupa piesa nelansată a interpretului din România Edward Sanda „Izolat în dor”.

Artista este acompaniată de tatăl său care cântă la chitară și de fratele mai mic la tobe.

Acesta e un cover din suflet dupa piesa nelansată a lui Edward Sanda „Izolat în dor” și vreau să-i mulțumesc pentru că m-a inspirat să o cânt! Am colaborat la cover cu familia mea care e mereu alături de mine: Pavel Stratan la chitară și Cezar Stratan la tobe! Simt piesa asta și sunt sigură că mulți se regăsesc în ea. Sper să vă placă așa cum îmi place mie!”, a scris Cleopatra pe pagina sa de Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram