/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Tom Hanks şi soţia lui au donat sânge pentru crearea unui vaccin împotriva COVID-19

missing
30 aprilie 2020, ora 10:47

După ce s-au vindecat de COVID-19, Tom Hanks şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, au donat sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin împotriva acestei boli.

Rita Wilson şi Tom Hanks au fost printre primele staruri care au anunţat că au fost infectate cu noul coronavirus. În prima parte a lunii martie, actorul anunţa că atât el, cât şi soţia sa, aflaţi în Australia, au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, scrie adevarul.ro.

După 14 zile au fost declaraţi vindecaţi şi au mai petrecut două săptămâni într-o casă închiriată în Australia. Apoi au revenit în Los Angeles.

Într-un interviu pentru un podcast al platformei NPR, actorul a declarat că după ce s-au vindecat şi au aflat că au dezvoltat anticorpi, au întrebat specialiştii dacă pot dona sânge sau plasmă pentru cercetările privind un eventual vaccin, lucru care s-a şi întâmplat.

Nu doar că am fost abordaţi (n.r. de cercetători), dar ne-am oferit noi să donăm sânge. «Putem să vă dăm plasmă?» Acum va ajunge în locurile în care sperăm că va fi creat un vaccin pe care îmi place să-l numesc «Hank-ccine»“, a spus Tom Hanks.

Hanks şi-a asigurat din nou fanii că atât el, cât şi Wilson, care a avut simptome mult mai grave decât el, printre care ameţeli şi febră, că se simt bine în prezent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram