/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Igor Popa: „M-am întâlnit de foarte multe ori cu Plahotniuc”. Când l-a văzut pentru prima dată pe fostul lider PD

missing
05 octombrie 2020, ora 22:43

Igor Popa a recunoscut în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” că s-a întâlnit de foarte multe ori cu fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu Plahotniuc în afara cazului Filat, Igor Popa a spus că: „M-am întâlnit de foarte multe ori, pentru că el era un om politic”.

Ulterior, Igor Popa a declarat că s-a întâlnit cu Plahotniuc și la solicitarea ex-premierului, Vlad Filat: „Filat a insistat să ne vedem. Îmi spunea Igor trebuie să te întâlnești și cu Plahotniuc”, a mai spus Popa.

Totodată, acesta a spus că a făcut cunoștință cu Plahotniuc în 2007. „Ne-a trimis un client, care pe atunci vindea o televiziune, la negocieri ca să vedem dacă este interesat și vrea să cumpere această televiziune. După care, nu l-am mai văzut”, a dezvăluit Igor Popa.

În cadrul emisiunii, Igor Popa a mai spus că se întâlnea cu fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, la Global Business Center (GBC).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram