/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Igor Popa: „Vlad Filat nu avea dreptul să comunice cu mass-media fără acordul nostru”

missing
05 octombrie 2020, ora 22:06

Vlad Filat nu ar fi avut dreptul să facă declarații despre contractul pe care la avut cu fostul său avocat, Igor Popa. Despre aceasta a menționat Igor Popa în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Noi cu Vlad Filat am avut un contract de asistență juridică și acolo este un capitol separat care vorbește despre confidențialitatea informațiilor. El, ca client, nu avea dreptul să comunice cu mass-media, absolut nimic, fără să aibă acordul nostru. Cine primul a ieșit în presă. Nu are dreptul să divulge informații din cadrul colaborării noastre. Primul care a divulgat informația a fost el”, a explicat invitatul emisiunii, referindu-se la informațiile stipulate în contractul care a fost semnat în timpul colaborării.

„Ce ține de secretul profesional. Este garantat de legea moldovenească, este adevărat. Însă sunt și anumite excepții, atunci când onorariile nu sunt plătite”, a adăugat Igor Popa.

Întrebat despre faptul dacă au fost sau nu plătite onorariile, Igor Popa a spus că „plățile care s-au făcut pentru activitatea de doi ani de zile, până atunci, iar restul la acea zi nu a fost plătit. Simplu”.

Vedeți mai jos declarațiile făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram