/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Interpreta Natalia Gordienco este interesată de politică. „Totul are timpul său”

22 octombrie 2020, ora 13:38

Interpreta Natalia Gordienco se gândește să intre în politica moldovenească. Cântăreața spune că s-a gândit serios la acest lucru încă acum trei ani, dar nu a făcut primul pas spre politică deocamdată.

Într-un interviu recent interpreta susține că are ambiții de a face ceva pentru țară.

Îmi este interesantă politica. Acum trei ani m-am gândit serios la faptul că este timpul să încerc să mă manifest în politică. Dar într-o discuție privată, când am declarat sigură pe sine că după showbiz pot să nu mă tem de „murdărie”, mi s-a răspuns: „Crede-mă, în politică totul este mult mai rău”. Așa și nu am făcut acest pas, dar mi-au rămas ambițiile de a face ceva pentru țară”, a menționat Gordienco.

Anii trec și trebuie să mă grăbesc. Sunt o persoană adecvată și nu voi sări pe scenă la 45 de ani în fustă scurtă. Totul are timpul său”, a mai spus cântăreața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram