/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un activist civic, mustrat de șeful adjunct al Direcției sănătate pentru că nu purta masca corect. „Sunteți pasibil să fiți scoși din sală”

23 decembrie 2020, ora 12:38

Activistul civic Vitalie Voznoi a fost mustrat la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) de pe 23 decembrie curent de către șeful adjunct al Direcției sănătate Boris Gîlcă pentru că nu purta masca de protecție corect. 

„Apreciez faptul că majoritatea dintre dumneavoastră purtați masca corect, numai domnul Voznoi este cu masca sub barbă. Domnul Voznoi, respectați regulile de sănătate publică, vă rugăm foarte mult. Eu trebuie să vă fac observație tuturor, începând cu persoana care face curat în stradă și terminând cu președintele. Vă rog să purtați masca. Sunteți în sală, încălcați regulile de sănătate publică. Sunteți pasibil pentru amendă și scoși din sală de către poliție”, a spus Boris Gîlcă.

De asemenea, șeful adjunct al Direcției sănătate a făcut observație consilierilor, întrucât în sala de ședință nu era niciun flacon cu dezinfectant.

Menționăm că potrivit prevederilor emise de către autorități, purtarea măștilor de protecție este obligatorie în spațiile închise și cele deschise.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram