/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Igor Grosu discută cu fracțiunile parlamentare și urmează să depună la Parlament programul guvernamental

missing
23 martie 2021, ora 12:10

Candidatul la funcția de premier, Igor Grosu, a inițiat discuții cu fracțiunile parlamentare. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Jardan. Totodată, Grosu va depune la Parlament programul guvernamental. 

Potrivit informațiilor, candidatul la funcția de prim-ministru își va prezenta astăzi, 23 martie, și echipa guvernamentală.

După ce își va depune programul guvernamental la Parlament, urmează să fie stabilită data ședinței Legislativului când acesta împreună cu echipa sa se vor prezenta în fața deputaților.

Precizăm că decretul șefei statului, Maia Sandu, privind desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier a fost declarat constituțional ieri, 23 martie, fiind respinsă sesizarea socialiștilor care au cerut ca decizia președintei să fie declarată neconstituțională.

Pe 16 martie curent, în urma consultărilor șefei statului cu fracțiunile și grupurile parlamentare, președinta Maia Sandu a anunțat că îl înaintează pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, la funcția de premier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram