/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă 2021 desfășurate în Capitală

missing
25 noiembrie 2021, ora 13:09

Primăria Chișinău a prezentat programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă 2021 desfășurate în Capitală. Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat, tradițional, în data de 1 decembrie, la ora 17,45, cu inaugurarea Pomului de Crăciun.

De asemenea, primarul Capitalei, Ion Ceban, a susținut astăzi, 25 noiembrie, o conferință de presă în care a oferit mai multe detalii privind organizarea sărbătorilor de iarnă în Chișinău.

„Vrem ca orașul și suburbiile să arate frumos în această perioadă. Ne-am propus ca în fiecare an să cumpărăm elemente decorative. Scăderea valului pandemic ne-ar putea permite să organizăm mai multe evenimente”, a declarat Ion Ceban.

Potrivit edilului, toate sensurile giratorii din oraș vor avea elemente de sărbătoare, iar în scuarul Catedralei va fi amenajat bradul de Crăciun.

De asemenea, Ion Ceban a precizat că iluminatul stradal va fi aprins, treptat, pe străzile Capitalei.

Toate manifestările de iarnă vor fi organizate conform normelor de prevenire a infecției COVID-19.

Primăria a pregătit pentru cetățenii și oaspeții Capitalei două documente în care aceștia pot vizualiza unde vor fi amenajate zonele pentru activitățile dedicate sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dar și proiectul planului de amenajare a locațiilor în cadrul sărbătorilor de iarnă 2021.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram