Последние новости

В Киеве ракета упала возле детского сада. Пострадавших нет
/ВИДЕО/ В Киеве ракета упала возле детского сада. Пострадавших нет
26 июня 2022, час 14:08
На границе Молдовы и Румынии появится новый пункт пропуска
На границе Молдовы и Румынии появится новый пункт пропуска
26 июня 2022, час 11:07
В Москве началась церемония прощания с Юрием Шатуновым
/ВИДЕО/ В Москве началась церемония прощания с Юрием Шатуновым
26 июня 2022, час 10:20
В Киеве ракета попала в жилой дом. Есть пострадавшие
/ВИДЕО/ В Киеве ракета попала в жилой дом. Есть пострадавшие
26 июня 2022, час 09:53
Ситуация вокруг Калининграда накаляется
/ВИДЕО/ Ситуация вокруг Калининграда накаляется
26 июня 2022, час 09:00
Как в Молдове прошли протесты фермеров
/ВИДЕО/ Как в Молдове прошли протесты фермеров
26 июня 2022, час 00:04

Вчерашние новости

Игорь Додон на этой неделе вновь явился в Антикоррупционную прокуратуру
/ВИДЕО/ Игорь Додон на этой неделе вновь явился в Антикоррупционную прокуратуру
25 июня 2022, час 22:59
Как Молдове и Украине предоставляли статус кандидатов на вступление в ЕС
/ВИДЕО/ Как Молдове и Украине предоставляли статус кандидатов на вступление в ЕС
25 июня 2022, час 22:45
До 90 дней после завершения режима ЧП. Беженцам с Украины продлили срок пребывания на территории Молдовы
До 90 дней после завершения режима ЧП. Беженцам с Украины продлили срок пребывания на территории Молдовы
25 июня 2022, час 18:54
"Будем по-прежнему поддерживать". США приветствовали предоставление Молдове статуса кандидата на вступление в ЕС
"Будем по-прежнему поддерживать". США приветствовали предоставление Молдове статуса кандидата на вступление в ЕС
25 июня 2022, час 18:11
"Я не помню, сколько мне лет, но знаю, что много. Прошла войну и голод". Как живет старейшая женщина Молдовы
/ВИДЕО/ "Я не помню, сколько мне лет, но знаю, что много. Прошла войну и голод". Как живет старейшая женщина Молдовы
25 июня 2022, час 16:43
"Это лишь свидетельствует о слабости Кремля". Украина выразила поддержку Молдове после угроз из России
"Это лишь свидетельствует о слабости Кремля". Украина выразила поддержку Молдове после угроз из России
25 июня 2022, час 15:07
"Все вы запомните сегодняшний день, как и я его запомню". Патриарх Кирилл упал во время богослужения в храме
/ВИДЕО/ "Все вы запомните сегодняшний день, как и я его запомню". Патриарх Кирилл упал во время богослужения в храме
25 июня 2022, час 14:14
"Не получат вообще никаких ресурсов". Медведев пригрозил Молдове последствиями в случае введения санкций против России
"Не получат вообще никаких ресурсов". Медведев пригрозил Молдове последствиями в случае введения санкций против России
25 июня 2022, час 13:29

Курс валют

EUR

20

USD

19

RUB

0

RON

4

GBP

23

Tоп просмотры TV8.md

Moldova - 366878

Italy - 54539

Romania - 34410

Germany - 28781

France - 20878

ВРЕМЯ

Emisiuni TV

Știri cu Angela Gonța
Lucrurile nu se vor schimba peste noapte, iar succesul privind integrarea propriu-zisă a țării noastre în Uniunea Europeană depinde de fiecare în parte. Este declarație pe care a făcut-o președina Maia Sandu ca reacție a deciziei Consiliului European, care a desemnat Republica Moldova și Ucraina ca țări candidate pentru aderare la UE. /Procurorii Anticorupție au descins, de dimineață, cu percheziții, la Primăria orașului Codru. 7 persoane au fost reținute în dosare de corupție și trafic de influență. Printre aceștia - și funcționari publici, care ar fi luat mită de mii de euro, pentru a elibera acte permisive la diferite construcții. /Numeroși lideri europeni au felicitat Ucraina şi Republica Moldova, după ce au obținut statut de țară candidat pentru aderare la UE. Este o zi „cu adevărat, istorică”, a declarat Înaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe şi politică de securitate. Au fost emoții mari și la Kiev, unde, potrivit lui Vladimir Zelenski, decizia era așteptată de mult timp.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost citat din nou la Procuratura Anticorupție, unde a fost infortmat că s-a aplicat sechestru pe o parte din averile sale. Deși i s-ar fi interzis să vorbească despre asta, Dodon a menționat că este gata să demonstreze că toate bunurile și le-a dobândit în mod cinstit. /Zi istorică pentru țara noastră. Reuniți în cadrul Consiliului European, liderii UE urmează să se pronunțe asupra cererilor Republicii Moldova și Ucrainei de aderare la UE. Mai devreme, cu 529 de voturi, Parlamentul European a adoptat rezoluția prin care a cerut statut de candidat pentru cele două țări. /Parlamentul a prelungit, astăzi, cu încă 45 de zile, starea de urgență pe teritoriul Republcii Moldova, începând de mâine. Cu această propunere, în fața deputaților s-a prezentat prim-ministra Natalia Gavrilița, care a spus că măsura este necesară din cauza războiului din Ucraina. Opoziția a învinuit guvernarea de abuz de putere.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Natalia Gavriliță are prognoze sumbre pentru economie. Din cauza războiului din Ucraina, am putea avea o toamnă complicată, spune prim-ministra, iar în context, ea le-a cerut miniștrilor să elaboreze programe, care ar ajuta la depășirea unor eventuale crize. Și unii analiști și experți în economie cred că perioada care urmează va fi una complicată. /Guvernul va cere Parlamentului să prelungească starea de urgență cu încă 45 de zile din cauza riscurilor legate de aprovizionarea cu resurse energetice, impactul asupra domeniului transporturilor, securitatea la frontieră și gestionarea fluxului de refugiați. Documentul a fost votat de cabinetul de miniștri și urmează să ajungă în Parlament. /Fostul director al Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari, a ieșit din închisoare, unde a stat aproape trei luni. Judecătoria Chișinău, cu sediul Ciocana, i-a schimbat măsura de arest preventiv cu arestul la domiciliu.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Igor Dodon, a compărut, astăzi, în fața magistraților de la Judecătoria Ciocana, care decid, la această oră, dacă va fi prelungită sau nu, cu 30 de zile, măsura de arest la domiciliu pe numele fostului șef de stat. Dodon a venit, însoțit de doi agenți de pază particulari, iar în fața instituției era așteptat de mai mulți susținători. /Starea de urgență în Republica Moldova ar putea fi extinsă cu încă 45 de zile, începând cu 24 iunie 2022. Propunerea în acest sens a fost aprobată urmare a examinării raportului privind necesitatea prelungirii stării de urgență, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE). /Agricultorii și-au adus tractoarele și le-au aliniat pe străzi, în 14 centre raionale din țară, Astfel, ei speră că vor fi auziți de autorități, față de care au înaintat o serie de revendicări. Premierul Natalia Gavrilița, care a avut aseară o întrevedere cu reprezentanții protestatarilor, spune că aceștia ar avea o motivație politică, pentru a ieși la protest.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Consiliul Concurenței a aplicat o amendă de peste 31 de milioane de lei companiei Avia Invest, care a concesionat Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a stabilit că aceasta nu a achitat o amendă mai veche. Reprezentanții companiei nu au fost de găsit pentru un comentariu. /Întreprinderea Municipală Spații Verzi are director nou. Este vorba despre Victoria Covali, care anterior a fost șef adjunct la Agenția Moldsilva. Ea a fost prezentată colegilor și, la rândul său, le-a vorbit despre prioritățile regiei pe care o va conduce. /Șeful Direcției municipale Sănătate atenționează că, la plaja de la Vadul lui Vodă, a fost depistat vibrionul de holeră, după ce s-a făcut analiza apei din râul Nistru.

TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram