externe

/ФОТО/ Papa Francisc a apărut pentru prima dată în scaun cu rotile în public din cauza problemelor de sănătate

Foto: Profimedia Images
05 мая 2022, час 15:41
Делиться:

Papa Francisc a apărut în public, joi, într-un scaun cu rotile, pentru prima dată de când durerile la genunchi s-au agravat. În cadrul unei audiențe pentru un grup de călugărițe, Papa Francisc a fost dus pe scaunul cu rotile până la locul său, scrie Digi24.

Potrivt sursei, durerile la genunchi îi limitează capacitatea de a umbla, motiv pentru care Papa Francisc a folosit joi un scaun cu rotile în public.

Suveranul Pontif a reușit să parcurgă pe jos cei aproximativ 10 metri, de la o intrare laterală a scenei până la locul său, deși cu ajutorul unor asistenți, notează Reuters.

Din cauza că durerile de genunchi au devenit tot mai puternice, Papa Francisc a fost nevoit să-și anuleze mai multe activități, printre care participarea la întâlnirea de pace a episcopilor și primarilor din principalele orașe de pe țărmul Mării Mediterane, programată la Florența pe 27 februarie 2022.

La audiențele din 25 aprilie, Papa și-a cerut scuze participanților pentru că nu poate sta în picioare, potrivit obiceiului, la momentul în care salută una câte una persoanele prezente.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram