social

Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor din Capitală va fi restricționat

19 апреля 2022, час 09:41
Делиться:

Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor din Capitală va fi restricționat în perioada sărbătorilor de Paști.

În legătură cu efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare, în preajma sărbătorii Paștele Blajinilor, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală.

Astfel, din data de 27 aprilie, va fi restricționat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189, iar din 28 aprilie 2022 - pe teritoriile celorlalte cimitire din oraș: Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici, 11; Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti, 46; Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriștilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

În această ordine de idei, serviciile municipale de profil îndeamnă cetățenii să efectueze toate lucrările planificate de salubrizare și amenajare  a mormintelor până la data de 26 aprilie.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram