social

/VIDEO/ Omorul din pădurea de la Sîngerei: Au fost reținuți doi bărbați. Arma din care s-ar fi tras, confiscată

26 мая 2022, час 09:38
Делиться:

Omorul din pădurea de la Sîngerei. Ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații (INI) în comun cu cei de urmărire penală ai DGUP, ai IGP și polițiștii din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Criuleni, Hîncești și Sîngerei, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au reținut doi bărbați, de 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea omorului din noaptea de luni, 23 mai, în extravilanul unui sat din raionul Sângerei și au ridicat și arma din care s-ar fi tras.  

Astfel, au fost efectuate mai multe percheziții în Chișinău și raioanele țării. Drept urmare, la unul din bănuiți a fost depistată și ridicată arma din care ar fi fost comisă crima. Luneta era deținută ilegal și este dotată cu termovizor. De asemenea, a fost ridicat mijlocul de transport folosit la comiterea crimei, pentru cercetări ulterioare.

Totodată, în cursul investigării faptelor de deținere ilegală de arme, au fost efectuate mai multe percheziții și în alte raioane ale țării. Acolo, oamenii legii au ridicat mai multe arme de vânătoare cu țeava lisă și ghintuită, pistoale și muniții, telefoane mobile, tehnică specială destinată vânatului ilegal.  

Bănuiții sunt domiciliați în Chișinău și Sângerei și ambii au antecedente penale. Urmează ca procurorii PCCOCS să le formuleze învinuirile și să solicite aplicarea arestului preventiv.  

În prezent, investigațiile continuă, în vederea stabilirii altor amănunte relevante comiterii crimei.

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram