social

Doliu la Teatrul Eugene Ionesco! Un tânăr actor a murit, înghițit de apele Nistrului: Urma să împlinească 25 de ani

26 июля 2022, час 18:44
Делиться:

Doliu la Teatrul Național Eugene Ionesco! Un tânăr actor a fost „îmbrățișat” de apele râului Nistru. Este vorba de Ioan-Cristi Vlad, care urma să împlinească în data de 27 iulie, 25 de ani. Reprezentanții teatrului și directorul Petru Vutcărău au venit cu mesaje de condoleanțe.

„Astăzi s-a întâmplat o tragedie în Familia noastră. A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național Eugene Ionesco aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi”, au scris reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook.

„„Dumnezeu îi ia pe cei mai buni...” Și tu Cristi ai fost unul dintre cei mai buni colegi. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Odihnește-te în pace.”, au mai scris aceștia.

Directorul instituției Petru Vutcărău a venit și el cu un mesaj de condoleanțe.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că maine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25 DE ANI! SĂRBĂTOAREA VA AVEA LOC ÎN CERURI, ALĂTURI DE DUMNEZEU! DUMNEZEU l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit. Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: UN LOC ÎN RAI! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza DOMNULUI! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! ZBOR LIN ÎN ÎMPĂRĂȚIA VEȘNICĂ!”, a scris Petru Vutcărău pe pagina de Facebook.

De asemenea, și Ministerul Culturii și-a prezentat profundul regret privind decesul tânărului actor.

„Ministerul Culturii exprimă sincere condoleanțe familiei Vlad, rudelor, colegilor, tuturor celor care l-au iubit și în inima cărora va continua să trăiască acest „copil cu suflet mare”...Zbor lin în împărăția cerului!”, au scris reprezentații ministerului.

Tânărul actor a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Deși a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram