sport

/ВИДЕО/ Bucurie la Zimbru Chișinău: „Galben-verzii” au câștigat barajul cu Sparta și vor evolua în Superligă

27 мая 2022, час 13:30
Делиться:

Zimbru Chișinău, una din cele mai iubite echipe din Moldova și-a asigurat participarea și în sezonul viitor în Superligă. „Galben-verzii” au câștigat barajul de menținere/promovare cu Sparta Selemet, scor 1-0. 

Zimbru Chișinău a încheiat în subsolul clasamentului fostul sezon al Diviziei Naționale și a fost obligată să dispute un baraj de menținere împotriva reprezentantei Diviziei A, Sparta Selemet. 

„Galben-verzii” și-au respectat statutul de mari favoriți și au început ca din tun partida și Olavio Gomes a deschis scorul la prima acțiune mai periculoasă din minutul 17. 

Avantajul la limită s-a păstrat până la pauză, iar în partea secundă chișinăuienii au tremurat în minutul 67 când Sparta putea egala, însă portarul Șmalenea a intervenit salvator la șutul în forță a lui Brînzaniuc. 

Pe final, Zimța putea risipi orice emoții în privința învingătoarei, însă a nimerit bara porții adverse. 

S-a încheiat totuși 1-0, iar bucuria a revenit în tabăra celor de la Zimbru 

Chișinăuienii vor juca în sezonul următor în noua denumire a campionatului, Superligă, în timp ce Sparta Selemet va evolua în continuare în eșalonul inferior, în Divizia A. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram