/HOROSCOP/ Gemenii sunt plini de energie, iar Balanțele vor ieși din zona de confort. Situațiile sunt amestecate pentru Scorpioni

13 марта 2023, час 08:30

Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 13 martie 2023: Ai parte de momente speciale, de un fel de inspirație cu care nu te întâlnești prea des și care te poate duce departe cu gândul și cu profunzimea sentimentelor frumoase.

Horoscop Taur – 13 martie 2023: Astăzi lucrurile nu sunt ceea ce par și pornind de la această informație, vei reuși să reziști oricăror tentații, în special celor legate de problemele din familie pe care ai crezut că le poți rezolva doar prin forță. 

Horoscop Gemeni – 13 martie 2023: Dispui de multă energie, poate chiar mai multă decât de obicei, semn că vei căuta și motive să o consumi. De obicei, în astfel de momente, te amesteci în toate și nu finalizezi mare lucru. Astăzi, s-ar putea să te risipești mai puțin. 

Horoscop Rac – 13 martie 2023: Există o armonie subtilă a sentimentelor care te vor ghida mai bine decât ar putea să o facă vreodată mintea. Numai că ai nevoie de o anumită practică, pentru a-ți asculta și prețui, la justa valoare, sentimentele profunde. 

Horoscop Leu – 13 martie 2023: Poate că partea bună a acestei zile va fi mai greu de accesat, mai ales dacă ești obișnuit să obții totul deodată, fără eforturi speciale. Dacă vei reuși să temperezi această atitudine vulcanică, vei găsi și partea frumoasă a zilei.

Horoscop Fecioară – 13 martie 2023: Dacă vei decide, chiar de la primele ore, să lași lucrurile să meargă de la sine, în ritmul lor, vei avea motive să te feliciți la finalul zilei. Poate că vor exista și momente în care vei fi nemulțumit, dar vor trece și acestea. 

Horoscop Balanță – 13 martie 2023: S-ar putea să simți nevoia să ieși puțin din zona ta de confort și să faci altfel anumite lucruri. Este o experiență interesantă și utilă, mai ales dacă are legătură cu schimbarea atitudinii față de ceea ce nu-ți convine. 

Horoscop Scorpion – 13 martie 2023: Situațiile sunt amestecate, au și o parte bună, și una care nu-ți convine deloc. Dar în astfel de momente, cea mai bună atitudine nu este să fii selectiv, ci să privești obiectiv spre ceea ce se petrece sub ochii tăi și să te abții de la critici. 

Horoscop Săgetător – 13 martie 2023: Beneficiezi de un sprijin direct pentru ceea ce ți-ai propus să rezolvi astăzi, cu condiția să respecți limitele bunului simț și ale situațiilor pe care încerci să le modifici conform propriilor convingeri. 

Horoscop Capricorn – 13 martie 2023: Este o zi excelentă pentru cercetarea unor subiecte tainice, legate de profunzimile sufletului și ale vieții. Ai nevoie de un motiv serios pentru a te detașa de problemele cotidiene care, oricum, nu se sfârșesc niciodată.

Horoscop Vărsător – 13 martie 2023: Iei în calcul mesajele prietenilor adevărați, dar faci totul așa cum crezi tu de cuviință. Ar fi păcat să te trezești cu complicații inutile, probleme pe care le-ai fi putut evita. 

Horoscop Pești – 13 martie 2023: Ai ocazia să observi un alt ritm al evenimentelor și un ritm interior schimbat la tine, ceea ce poate deveni o sursă de bucurie, pentru că îți permite să te adaptezi la ceea ce apare, fără niciun efort.

Sursa: Libertatea.ro

Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
/ВИДЕО/ Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
/ВИДЕО/ Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих
/ВИДЕО/ В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих

09 июня 2023, час 14:36
 Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
/ВИДЕО/ Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
/ВИДЕО/ Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/ВИДЕО/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
/ВИДЕО/ В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram