/HOROSCOP/ Peștii au nevoie de odihnă, iar Balanțele au parte de o zi calmă. Gemenii, îndemnați să-și păstreze ideile pentru ei

18 марта 2023, час 09:30

Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 18 martie 2023: Este o zi care îți oferă șansa de a te ocupa de planurile și de treburile tale și bine ar fi să nu insiști să obții sprijinul celorlalți pentru că fiecare vrea mai multe pentru sine, astăzi.

Horoscop Taur – 18 martie 2023: Ai mai mult timp la dispoziție ca să-ți vezi de treburi, mai ales de cele pe care le-ai gândit ca pe o bucurie pentru cei dragi sau chiar de surprize plăcute pentru cine vrei tu. 

Horoscop Gemeni – 18 martie 2023: Bine ar fi să-ți păstrezi ideile pentru tine, astăzi, și să refuzi orice invitație la dialog care vine de la cei arțăgoși sau puși pe ceartă. Nu vei face decât să te consumi inutil și nici nu-ți vei rezolva problemele urgente. 

Horoscop Rac – 18 martie 2023: O atitudine binevoitoare te poate pune la adăpost astăzi, chiar dacă vor apărea și unele insistențe neplăcute din partea unor apropiați. Dacă observi că încep să exagereze, îi poți opri civilizat. 

Horoscop Leu – 18 martie 2023: Ai multe pe cap, la fel de multe ar putea apărea pe parcursul zilei, așa că ar fi bine să-ți pregătești rezervele de bunăvoință și pe cele de răbdare. Așa vei reuși să rezolvi destule probleme, cât să fii convins că nu ai pierdut timpul astăzi.

Horoscop Fecioară – 18 martie 2023: În ciuda unor momente mai tensionate, vei avea posibilitatea de a-ți face ziua mai frumoasă. Va fi de ajuns să dai dovadă de bunăvoință față de acele defecte, ale celor din jur, care te îndeamnă să-i critici, de obicei. 

Horoscop Balanță – 18 martie 2023: Ai parte de o zi destul de calmă, pe care ar fi bine să nu o tulburi, încercând să-i convingi pe cei din jur să îți dea dreptate, în fel și fel de discuții. Este o zi a faptelor, în care vorbele nu te ajută prea mult. 

Horoscop Scorpion – 18 martie 2023: Percepi situația ta, din acest moment, ca fiind instabilă, adică ești departe de ceea ce ți-ai dorit. Soluția nu este să treci la atac, în niciun caz, așa că ar fi să-ți măsori cuvintele și să-ți planifici atent faptele. 

Horoscop Săgetător – 18 martie 2023: Ești dispus să faci eforturi importante pentru a-ți rezolva treburile urgente, dar nu trebuie să uiți de relaxare. Cooperarea pe care o așteptai de la cei din jur s-ar putea să fie departe de ceea ce ai sperat. 

Horoscop Capricorn – 18 martie 2023: Ziua are și latura ei senină, dar ca să o descoperi, ar fi nevoie de o dorință sinceră, în acest sens și de oprirea zbuciumului interior. Oricâte ai avea pe cap, sigur îți va prinde bine să îți oferi câteva momente de revigorare.

Horoscop Vărsător – 18 martie 2023: Este important să îți vezi de-ale tale și să păstrezi o oarecare distanță față de provocările de orice fel, chiar și față de cele la care te așteptai. Nu vor fi așa cum ai crezut, iar efectele le vei suporta tot tu. 

Horoscop Pești – 18 martie 2023: Ai nevoie de odihnă, dar nu de odihnă obișnuită, ci o deconectare de toate problemele care ți-au dat bătăi de cap, în ultima vreme. Este bine să îți asiguri astfel de momente, inclusiv prin a te îndepărta de gălăgioși și de agitați.

Sursa: Libertatea.ro

Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
/ВИДЕО/ Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
/ВИДЕО/ Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих
/ВИДЕО/ В Египте акула напала на купающегося туриста. Мужчина погиб на глазах у отдыхающих

09 июня 2023, час 13:19
 Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
/ВИДЕО/ Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
/ВИДЕО/ Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/ВИДЕО/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
/ВИДЕО/ В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram