Tot ce trebuie să știi despre Smart TV-urile KIVI: tehnologie, design, sistem de operare și sunet /P/

missing
25 октября 2023, час 09:44

Care sunt criteriile esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un televizor inteligent nou? Astăzi, vom analiza exemplul KIVI, un dezvoltator european de televizoare inteligente care produce modele cu dimensiuni cuprinse între 24'' și 65'' și se încadrează în segmentul de prețuri medii. 

Aspectul contează

Primul lucru pe care îl observăm atunci când alegem un televizor nou este designul. Minimalismul este o tendință care a dominat piața în ultimul deceniu și va rămâne în top pentru mult timp. Anume pe el s-au bazat designerii KIVI atunci când au creat noua gamă de televizoare. 

KIVI smart TVs sunt fără rame și cu piciorușe practic invizibile. Partea vizibilă a ramelor laterale are doar 2.6 mm lățime, astfel încât atenția telespectatorului este concentrată doar la ceea ce se întâmplă pe ecran. Piciorușele din metal, deși sunt subțiri și elegante, oferă un suport sigur și stabil ecranului.

Pentru televizoarele montate pe perete, KIVI oferă o gamă proprie de suporturi care permit utilizatorilor să fixeze televizoarele în mod securizat sau să rotească panoul și să regleze unghiul de înclinare. Suporturile sunt mici ca dimensiune, dar pot ține o greutate de 30-50 kg.

Televizoarele inteligente KIVI sunt disponibile în culoarea neagră, o culoare clasică atemporală pentru producătorii de electrocasnice. Sunt însă și modele în culoarea albă, pentru cei care doresc să adauge eleganță designului casei și să încadreze armonios ecranul în interioarele luminoase și moderne. 

Sistem de operare licențiat 

Un sistem de operare oficial îți oferă siguranța că televizorul va funcționa fără încetiniri și blocaje și va suporta toate tipurile de conținut și aplicații disponibile pentru televizoarele inteligente. De multe ori, firmware-ul neoficial nu poate fi actualizat, ceea ce încetinește performanța televizorului și îl poate face potențial vulnerabil la atacuri cibernetice și viruși. În plus, multe aplicații necesită cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru a funcționa corect.

Televizoarele inteligente KIVI rulează pe sistemele de operare AndroidTV 9 și AndroidTV 11,  cu opțiunea de a face upgrade la versiunile următoare. Acest lucru oferă utilizatorilor acces la peste 10 mii de aplicații și programe disponibile în Google Store. 

Aceste sisteme de operare se sincronizează, de asemenea, cu toate gadgeturile Android din casă și cu sistemul Google Home. Alte avantaje includ redarea instantanee a conținutului de pe smartphone folosind Chromecast și control vocal prin intermediul Google Assistant.

Calitatea imaginii și a ecranului

Atunci când alegem un televizor nou, criteriul principal este afișajul și specificațiile tehnice ale acestuia. Gama KIVI smart TVs  include televizoare cu toate opțiunile de rezoluție: HD, FullHD și UltraHD. Producătorul oferă o garanție de 3 ani pentru ecran.

KIVI utilizează un nou chipset care este cu 30% mai puternic decât media pieței. Acest lucru face posibilă integrarea tehnologiilor de îmbunătățire a imaginii în televizoare, chiar dacă calitatea originală a conținutului nu este foarte înaltă. Chiar și filmele vechi, filmate pe peliculă, vor fi redifuzate în calitate digitală.

Tehnologiile de îmbunătățire a imaginii prelucrează detaliile, le fac mai clare și mai luminoase. În plus, televizorul activează automat aceste funcții atunci când recunoaște formatul conținutului difuzat. De exemplu, atunci când Smart TV identifică un conținut HDR, acesta schimbă setările curente pentru a afișa o imagine mai calitativă.

Tehnologia MEMC completează cadrele lipsă pentru a face conținutul mai fluid și detaliile mai clare. Aceasta este necesară, în special, în scenele cu mișcare rapidă.

Tehnologia Ultra Clear asigură ca imaginea să fie detaliată și îmbunătățește conținutul de calitate scăzută, astfel încât să pară că a fost creat în rezoluție 4K. 

Tehnologia Max Vivid crește luminozitatea și reglează saturația culorilor. Iar tehnologia Super Contrast Control este responsabilă de zonele întunecate ale imaginii: ajustează contrastul local, în locurile potrivite, și vă permite să vedeți detalii în scenele întunecate.


 

Sunet de înaltă calitate 

Pe lângă calitatea imaginii, experiența utilizatorului depinde și de sunetul pe care televizorul inteligent KIVI îl furnizează. Nu este nevoie să cumpărați o boxă separată: televizoarele inteligente KIVI sunt echipate cu un sistem integrat de difuzoare. Acesta completează imaginea perfectă cu un sunet deosebit datorită tehnologiei de procesare Dolby Audio, care ajustează volumul sunetului în timp real în scenele dinamice și egalează volumul vocii. În plus, sistemul de difuzoare are setări preconfigurate ale sunetului, care se potrivesc cu tipul de conținut difuzat, fie că este vorba despre un film de acțiune, un concert, un joc sau o emisiune.

Pentru a afla prețurile televizoarelor, vizitați site-ul Ultra - partenerul KIVI. 

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Ucraina și China. Până în prezent, KIVI a vândut peste 1,5 milioane de dispozitive. 

KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/ВИДЕО/ Румынские пограничники протестовали у молдавской границы из-за снижения их зарплаты
/ВИДЕО/ Румынские пограничники протестовали у молдавской границы из-за снижения их зарплаты

В понедельник на правобережье отключений не будет. Energocom обеспечил электроэнергию на 13 января
В понедельник на правобережье отключений не будет. Energocom обеспечил электроэнергию на 13 января
Программу компенсаций за электроэнергию распространят и на молдавских предпринимателей
Программу компенсаций за электроэнергию распространят и на молдавских предпринимателей
Мама погибшей в аварии 8-летней девочки в Бельцах продолжает находиться в больнице
Мама погибшей в аварии 8-летней девочки в Бельцах продолжает находиться в больнице
12 января на левом берегу Днестра веерные отключения электроэнергии сократили до 3 часов
12 января на левом берегу Днестра веерные отключения электроэнергии сократили до 3 часов

13 января 2025, час 09:34

Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.

Санду и Зеленский обсудили по телефону энергетический кризис в Приднестровье
Санду и Зеленский обсудили по телефону энергетический кризис в Приднестровье

В понедельник на правобережье отключений не будет. Energocom обеспечил электроэнергию на 13 января
В понедельник на правобережье отключений не будет. Energocom обеспечил электроэнергию на 13 января
С начала войны в соседней Украине в Молдове трудоустроились более 1500 украинских беженцев
С начала войны в соседней Украине в Молдове трудоустроились более 1500 украинских беженцев
Мама погибшей в аварии 8-летней девочки в Бельцах продолжает находиться в больнице
Мама погибшей в аварии 8-летней девочки в Бельцах продолжает находиться в больнице
/ВИДЕО/ Помощь посредников: Председатель ОБСЕ провела встречу с властями левобережья
/ВИДЕО/ Помощь посредников: Председатель ОБСЕ провела встречу с властями левобережья

Подпишитесь на новости по электронной почте

TV8.md - новостной сайт из Молдовы с актуальными социальными, политическими и экономическими новостями, прогнозом погоды, политическими ток-шоу, интервью и расследованиями.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. При цитировании опубликованных на сайте материалов обязательно указание в первом абзаце гиперссылки на страницу tv8.md.