Igor Dodon a invitat astăzi o sută dintre cei mai buni absolvenți din întreaga țară pentru a le înmâna Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova. Evenimentul s-a organizat în cadrul festivalului „Generația Viitorului” organizat de către președinte. Una dintre absolvente, însă, a refuzat. Este vorba despre Mihaela Ungureanu, originară din Chișcăreni, Bălți.

Tânăra și-a motivat refuzul spunând că nu are nevoie de diploma unui om care vrea să-i ia identitatea. „Un om care îți dă o diplomă, dar îți ia identitatea. Păcat. Atâta țară cât demnitate. Am fost invitată, dar am refuzat. Recunosc multe fețe de aici. Dacă în CV unui tânăr activ se simte lipsa unei DIPLOME semnate de Dodon, îmi pare rău de „experiențele voastre” Să fi fost organizat de Ministerul Educației era altceva”, a scris Mihaela pe contul său de Facebook.

Mihaela a absolvit Liceul Teoretic Nicolae Casso, iar acum planifică să studieze Diplomația la Cluj Napoca, România.

Amintim că, tot astăzi, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale, în cadrul aceluiași festival, va fi organizat un concert cu participarea mai multor formații și interpreți, printre care SunStroke Project, A Studio, Градусы, Elena Temnikova, Randi, Mot și Dj. MEG.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!