/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Dodon își ia angajamentul să organizeze festivalul pentru absolvenți în fiecare an

missing
19 iulie 2017, ora 10:07

„Într-o atmosferă senzațională, cu emoții și bună dispoziție, zeci de mii de tineri au fost prezenți în Piața Marii Adunări Naționale alături de prezentatorii Ecaterina Varnava și Ivan Ciuikov, trupele „A’Studio”, „Градусы“, „SunStroke Project”, interpreții Elena Temnikova, Randi, Mot și DJ.MEG. Le mulțumesc oaspeților care au acceptat invitația mea și tuturor celor care au sprijinit inițiativa privind organizarea unui astfel de eveniment dedicat tinerilor. Îmi asum angajamentul ca în fiecare an, după susținerea examenelor de absolvire, să organizăm Festivalul „Generația Viitorului”, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, astfel încât acesta să devină o tradiție frumoasă”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că, tot ieri, Dodon a oferit diplome de onoare pentru 100 cei mai buni absolvenți din țară, iar mai mulți tineri nu au dat curs acestei invitații și au refuzat să participe la evenimentul de înmânare a diplomelor.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram