După desfășurarea concertului din cadrul Festivalului „Generația Viitorului”, Igor Dodon a menționat că a fost o experiență inedită, care s-a desfășurat cu succes, motiv pentru care își asumă angajamentul să organizeze acest eveniment în fiecare an.

„Într-o atmosferă senzațională, cu emoții și bună dispoziție, zeci de mii de tineri au fost prezenți în Piața Marii Adunări Naționale alături de prezentatorii Ecaterina Varnava și Ivan Ciuikov, trupele „A’Studio”, „Градусы“, „SunStroke Project”, interpreții Elena Temnikova, Randi, Mot și DJ.MEG. Le mulțumesc oaspeților care au acceptat invitația mea și tuturor celor care au sprijinit inițiativa privind organizarea unui astfel de eveniment dedicat tinerilor. Îmi asum angajamentul ca în fiecare an, după susținerea examenelor de absolvire, să organizăm Festivalul „Generația Viitorului”, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, astfel încât acesta să devină o tradiție frumoasă”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că, tot ieri, Dodon a oferit diplome de onoare pentru 100 cei mai buni absolvenți din țară, iar mai mulți tineri nu au dat curs acestei invitații și au refuzat să participe la evenimentul de înmânare a diplomelor.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!