La ședința de judecată din 8 iunie, instanța a satisfăcut parțial cererea lui Denis Cerevatov, bărbatul care susține că soția sa ar fi bătut copilul comun de doi ani al celor doi, cât timp el era peste hotarele țării. Copilul a fost luat legal de lângă mama pe un termen de 30 de zile. Cea din urmă susține că toate acuzațiile aduse de soțul său sunt o minciună, iar acesta se răzbună pentru că ea dorește să divorțeze de el. Reamintim că acum câteva zile, un copil de 2 ani a fost internat la spitalul „Valentin Ignatenco” din capitală cu leziuni corporale pe față, gât și în zona toracelui.

Povestea lui Denis Cherevatov, publicată în seara zilei de 6 iunie pe pagina sa de Facebook, a dobândit o mare rezonanță în mass-media și în rețelele sociale. Tatăl copilului susține că a fost plecat peste hotare timp de patru luni, iar la întoarcere și-a găsit bătut fiul lor de doi ani. Copilul a fost internat în Secția neurologie cu multiple hematoame, echimoze și cu o traumă cerebrală ușoară. Medicii spun că le este greu să determine proveniența leziunilor.

La ședință de judecată din 8 iunie, instanța a acordat parțial cererea lui Cherevatov depusă împreună cu Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului din sectorul Botanica. Mamei i-a fost interzis să intre în contact cu copilului timp de 30 de zile, în timp ce Cerevatov a cerut o restricție pentru 90 de zile. Poliția a inițiat un proces penal și intenționează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Reamintim că, mama copilului a negat acuzațiile spunând că acesta a căzut de pe tobogan în timp ce juca. Femeia a refuzat să ne ofere mai multe detalii menționând că ea, de fapt, a fost bătută de fostul soț. „Copilul a căzut de pe tobogan. Noi ne aflăm acum în proces de divorț, eu am plecat de la el după ce m-a bătut de mai multe ori și în așa mod el acum se răzbună”, povestește Elena, mama copilului. Detalii AICI.