/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primăria a suspendat valabilitatea autorizaţiei de construire a unui magazin pe bd. Moscova din Capitală

missing
03 august 2018, ora 16:14

Primăria municipiului Chişinău a emis, încă în anul 2010, acte permisive pentru reconstruirea spaţiului deţinut, cu renovarea faţadei, extinderea în dimensiuni prin construirea unei anexe în partea nordică a blocului şi amenajarea complexă a terenului aferent din bd. Moscova, 2. Într-un comunicat al primăriei se spune că lucrările se execută cu abateri de la documentaţia de proiect.

Precizăm că, anterior locatarii blocului au protestat împotriva închiderii accesului în curtea casei lor. Atunci, aceștia spunea că urmează să apară o unitate comercială care le poate pune viața în pericol. În timp ce, proprietarii preconizatului magazin afirmau că au toate actele în regulă. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram