/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ruslan Codreanu comentează reținerea fostului șef al A. O. „Lăstăraș”: „Am făcut demersurile necesare la CNA și Procuratură”

25 octombrie 2018, ora 16:24

„Am vorbit despre sumele încasate de AO „Lăstăraș” la ședințele operative, am făcut demersurile necesare la CNA și Procuratură. Să te faci gospodar pe seama părinților nu este bine. Le mulțumesc tuturor părinților care au avut curaj să vorbească!”, a comentat edilul interimar cazul.

Amintim că, fostul preşedinte al Asociaţiei obşteşti “Lăstăraş” a fost reținut azi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Acesta este suspectat că a strâns de la părinții copiilor care frecventează Grădinița nr. 199 din Chișinău peste jumătate de milion de lei, în perioada anilor 2015 – 2017.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram