Directoarea grădiniței nr. 185 din sectorul Buiucani, care a fost obiectul unei înregistrări audio în care se aude cum lucrătorii grădiniței au un comportament inadecvat față de copii, susține că persoana care se face vinovată va fi concediată. Declarația a fost oferită pentru Ziarul de Gardă.

„Este vorba de un ajutor de educator. E o femeie loială. Lucrează de mulți ani la noi în grădiniță. Are grijă de copii. Vocea ei este puternică. Eu lucrez permanent și nu am văzut să fie copiii maltratați sau abuzați fizic. Ea lucrează de vreo opt ani și este bravo. Este curată și gospodină. Nu am ce să spun cuvinte rele despre dumneaei”, spune Valentina Cebotariov directoarea grădiniței.

Șefa instituției a mai adăugat că în lumina celor întâmplate, dădaca va fi eliberată din funcție.

Amintim că, o mămică a cărui copil frecventează grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani grupa „Soarele” a publicat o înregistrare audio în care se aude cum lucrătorii grădiniței au un comportament inadecvat față de copii. La copii se strigă, unii sunt loviți și jigniți. Femeia povestește că după ce copilul ei a început să frecventeze grădinița în cauză a început să se teamă, deși anterior avea o atitudine bună față de grădiniță. Înregistrarea făcută publică de mămică o puteți audia mai jos.