/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Grădinița „Lăstăraș” are o nouă directoare

12 noiembrie 2018, ora 12:51

Grădinița „Lăstăraș” din Chișinău, care a ajuns în gura târgului după cazul răsunător de corupție în care este cercetată fosta conducere a instituției, are o nouă directoare. Este vorba despre Viorica Pelivan.

Acum câteva luni, împreună cu cațiva părinți, am început lupta cu corupția de la AO “Lăstăraș”. Mulți, inclusiv și conducerea AO “Lăstăraș”, au luat-o ca o glumă. Azi, am fost să prezint noul director al grădiniței “Lăstăraș”, doamna Viorica Pelivan, care are toata încrederea și susținera mea”, a comentat primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Anterior, Viorica Pelivan a activat în cadrul Direcției management preșcolar a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport din Chișinău, în calitate de specialistă principală.

Amintim că, fostul preşedinte al Asociaţiei obşteşti “Lăstăraş” a fost reținut în luna octombrie de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Acesta este suspectat că a strâns de la părinții copiilor care frecventează Grădinița nr. 199 din Chișinău peste jumătate de milion de lei, în perioada anilor 2015 – 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram