/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/UPDATE/ Parlamentul a acceptat cererile de demisie a trei judecători

15 noiembrie 2018, ora 12:15

Doi dintre magistrații de la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), care au solicitat recent Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să le accepte cererile de demisie, s-au răzgândit. Este vorba despre Tatiana Vieru și Valeriu Doagă.

UPDATE: 12:15 Cererile de demisie ale magistraților Dumitru Visternicean, Iulia Sîrcu și Elena Covalenco au fost aprobate în Legislativ cu 54 de voturi.

Astăzi, demisiile judecătorilor trebuiau să fie acceptate de deputații din Parlament, iar parlamentara Raisa Apolschii a anunțat că magistrații au cerut să le fie anulate cererile.

Totuși, au rămas în vigoare cererile altor trei magistrați care au anunțat că pleacă din funcții: Dumitru Visternicean, Iulia Sîrcu și Elena Covalenco.

Parlamentarii se vor expune în privința acceptării sau respingerii cererilor de demisie peste o oră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram