Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna anunță că evenimentul „Petreceri de Aur”, un concert organizat de Partidul Șor pentru cetățenii moldoveni din Italia, care era programat pentru 25 noiembrie, a fost amânat. Organizația anunță că acesta a fost amânat din motive „care nu depind de organizatori”.

„În una din zilele următoare vom informa despre motivele amânării evenimentului, dar și despre situația din jurul activității Centrului”, scrie o rețea de socializare. Concertul urma să fie susținut de artiștii Anișoara Cornea și Constantin Cisleanu.

Amintim că în weekend-ul trecut, Partidul Șor a organizat un concert asemănător la Torino. Evenimentul a fost însoțit de proteste concomitente ale reprezentanților Diasporei din Italia în trei orașe – Torino, Padova și Mestre-Veneția. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că prin aceste concerte formațiunea încearcă să corupă alegătorii de peste hotare înainte de alegerile parlamentare planificate pentru 24 februarie 2019.