/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ruslan Codreanu comentează demisia lui Oleg Rațoi și spune cine va fi noul pretor al sectorului Botanica

missing
30 noiembrie 2018, ora 17:24

Pretorul sectorului Botanica, Oleg Rațoi, a decis să plece din funcție în urma unei „discuții amicale” cu primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu, spune edilul. 

„Noi am avut o discuție amicală despre cum merg lucrurile în sectorul Botanica, în viziunea mea, cum ar trebui să meargă lucrurile în sectorul Botanica, iar domnul Rațoi, având și anumite probleme de ordin personale, a decis că, mai bine, scrie o cerere de eliberare”, a declarat Ruslan Codreanu, contactat de TV8.md.

În același timp, primarul interimar spune că noul pretor al sectorului Botanica va fi actualul secretar al Preturii, Ion Diacon. Acesta va prelua funcția de pretor, începând cu ziua de luni, 3 decembrie.

Foto: Ion Diaconu; Sursa: Facebook.com

Am încercat să-l contactăm și pe Oleg Rațoi, ca să ne spună de ce a decis să demisioneze, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Amintim că, dispoziția de eliberare din funcție a pretorului sectorului Botanica a fost semnată de primarul interimar al capitalei acum două zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram