/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Filip, despre dispoziția ministerului rus de Interne în privința moldovenilor: „Poate fi calificată ca o intervenție în campania electorală”

missing
04 decembrie 2018, ora 11:57

Eu trebuie să recunosc că am văzut această informație în mass-media, eu nu am văzut și nu am făcut cunoștință cu o notă oficială în acest sens, dar dacă acest lucru este adevărat, desigur că, poate fi calificată ca o intervenție în campania electorală a Federației Ruse”, a declarat Filip.

Amintim că, ieri, 3 decembrie, șeful statului și-a exprimat, printr-un mesaj pe facebook, recunoștința față de autoritățile ruse pentru măsurile întreprinse cu privire la realizarea înțelegerilor la care a ajuns cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul vizitei sale oficiale în Rusia, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram