/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Democrații le propun viitorilor concurenți de la parlamentare să semneze un Cod de conduită pentru perioada electorală

missing
11 decembrie 2018, ora 18:29

Partidul Democrat din Moldova le propune viitorilor concurenți din cadrul alegerilor parlamentare să semneze un Cod de conduită pentru perioada electorală. Aceștia au anunțat că au transmis o scrisoare către Comisia Electorală Centrală și Consiliul Coordonator al Audiovizualului, ca aceste două instituții să elaboreze un asemenea cod. 

“PDM vine cu această inițiativă, ulterior partidele politice să semneze acest Cod, dar cel mai important este să îl respecte”, a spus purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, în cadrul briefing-ului de presă, organizat după ședința săptămânală de la partid.

Reprezentantul PDM a spus că democrații sunt interesați ca viitoarele alegeri să se desfășoare într-un mod corect.

Vezi și:

PDM își acuză potențialii concurenți electorali din PSRM și ACUM de faptul că au început campania electorală înainte de timp

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram