/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Nu merită nicio atenție”. Reacția PL la declarațiile lui Valeriu Munteanu

11 decembrie 2018, ora 12:04

1. Din vara anului curent, PL a chemat constant întreaga opoziție pentru formarea unui bloc unic pentru alegerile parlamentare.
2. În acest sens, începând cu luna noiembrie, au loc discuții cu PAS, PPDA și PLDM, iar ultima runda în acest sens, a avut loc, ieri, 10 decembrie. Drept confirmare, pot fi văzute declarațiile pentru presă ale reprezentanților celor patru partide făcute după ședință.
3. Un refuz al PL de a participa sau nu, cu blocul “ACUM”, nu poate exista atât timp cât un asemenea subiect nici nu a figurat pe ordinea de zi a Consiliului Republican al PL din 25 noiembrie, având în vedere ca erau în curs discuțiile cu cele trei formațiuni pentru atingerea compromisului.
4. La Congresul din 1 decembrie a fost programată o nouă ședință a Consiliului Republican al PL, pentru data de 16 decembrie, dată confirmată și de Biroul Politic al partidului din 4 decembrie.
5. Obiecții, cu privire la data de 16 decembrie, nu a avut nimeni, nicio persoană.

Precizăm că, Valeriu Munteanu a anunțat astăzi, 11 decembrie, că a decis să plece din PL din motiv că formațiunea a refuzat să meargă în alegerile parlamentare din februarie alături de viitorul bloc electoral ACUM. Deși oficial liberalii încă nu anunțat vreo decizie în acest sens, Valeriu Munteanu spune că hotărârea a fost luată deja, dar încă nu a fost anunțată. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram