/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Valeriu Munteanu: Voi încerca să mă înregimentez în blocul ACUM

missing
13 decembrie 2018, ora 08:00

Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, spune că va încerca să se înregimenteze în blocul ACUM, format de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr pentru a participa la următoarele alegeri parlamentare. 

„Eu voi lua legătura cu cei de la ACUM și voi încerca să mă înregimentez în această mișcare de opoziție. Niciun centimetru nu cedez din convingerile mele, dar am o convingere clară că dacă nu debarcăm și nu restabilim democrația în Republica Moldova despre ce Unire, despre ce alte principii putem să vorbim?”, se întreabă politicianul.

Ex-liberalul spune că nu are o problemă cu circumscripția unde poate să promoveze mai bine „mesajul de unitate, de corectudine și de democrație”.

Acum două zile, Valeriu Munteanu a anunțat că pleacă din Partidul Liberal motivându-și decizia prin faptul că PL ar fi hotărât să meargă de unul singur în alegeri.

Valeriu Munteanu: „Vreau să fie foarte clar – nu am coordonat plecarea mea din PL cu Plahotniuc”

Ex-liberalul Munteanu: „Am fost ispitit explicit minim de cinci ori ca să plec de la PL”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram