/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Mold-street: Deputatul Ștefan Creangă ar fi principalul pretendent la funcția de director general al ANRE

15 decembrie 2018, ora 13:28

Deputatul Ștefan Creangă, președintele Comisiei economie, buget și finanțe, ar fi principalul pretendent la funcția de director general al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, scrie mold-street.com. Acesta l-ar înlocui pe Tudor Copaci, demisia căruia a fost aprobată vineri în Parlament. 

Potrivit publicației, Ștefan Creangă i-ar avea concurenți principali pe fostul vicepremier Octavian Calmâc, ex-consilier al premierului Pavel Filip, și pe Viorica Cărare, fosta președintă a Consiliului Concurenței.

Vineri, 14 decembrie, Parlamentul a aprobat demisia lui Tudor Copaci din funcția de director general ANRE  și a altor doi directori – Octavian Lungu și Sergiu Ciobanu. Tudor Copaci a invocat motive personale.

Tudor Copaci a fost numit în funcția de director al ANRE în luna martie a anului 2017, iar Sergiu Ciobanu și Octavian Lungu sunt directori ai ANRE din anul 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram