/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Cine sunt contracandidații lui Vlad Plahotniuc din PSRM și blocul ACUM, pe circumscripția uninominală Nisporeni

missing
26 decembrie 2018, ora 13:36

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) va candida atât pe lista de partid, cât și pe circumscripția uninominală nr. 17 – Nisporeni. Deși lista candidaților democrați pe circumscripțiile nominale nu a fost anunțată, președintele PDM a declarat pentru presă că va concura și pe această circumscripție.

Astfel, la Nisporeni, Vlad Plahotniuc îl va avea în calitate de concurent pe Pavel Artamonov din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și, potrivit surselor TV8, din partea blocului electoral ACUM DA PAS, l-ar putea avea în calitate de concurent pe Ion Terguță.

Pavel Artamanov este președinte al organizației teritoriale a PSRM și consilier local în Consiliul orășenesc Nisporeni. Ion Terguță este jurnalist și expert media.

Astăzi, PDM și-a anunțat candidații care vor concura pe lista de partid la alegerile parlamentare din februarie, iar cei de la PSRM, au anunțat și candidații pe lisa de partid și candidații pe circumscripții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram